top of page

Takk for oss, Holmsbu!

Så er fire år fylt med skjønnhet, glede og hardt arbeid over på Nanstad gård ved Holmsbu. Vi er på god vei til å pakke ned det siste før Vollen for godt blir vår nye destinasjon. Mye arbeid er allerede gjort og mye ligger enda foran oss, men spennende tider venter for FioriBlomster!
Det er mange å takke for disse fire intense og kreative årene. Finn Dale Iversen for hjelp og tro på at jeg kunne få til å dyrke snittblomster på det jorde han gjorde tilgjengelig for meg. Alle som har bistått med hjelp i åkeren og spesielt under korona perioden. Uten dere hadde jeg vel kommet i mål på et vis, men ikke med helsen i behold tror jeg... Takk også bl.a. til Amanda og Tom Fra Maaemo som hjalp til med såing, planting og luking i vår og sommer, og til alle som har bidratt på dugnad i vår, sommer og høst. Tusen takk til dere alle fra dypet av mitt hjerte!


Det har vært en spennende sesong, mye har skjedd og mange mennesker å takke. Derfor inviterte min mann og jeg til felles feiring for kunder, samarbeidspartnere, musikere, sangere fra Nils Arne sitt management (også partner i Fiori) til vår hage på Nærsnes i september. På besøk kom både musikere, sangere, cheffer og kunder fra flere av Oslos & omegns flotteste restauranter. Dyktige Chef Alex, (som da jobbet på Ekeberg restauranten), og hans far stod for fabelaktig god mat og div. artister stod for nydelig sang og musikk. En fantastisk kveld med topp stemning! Vi gleder oss til å gjenta suksessen på Vollen til neste år. Igjen - retter vi en stor takk til alle som har bidratt og hjulpet til på blomstergården og med Fiori de siste årene på Holmsbu. Nå venter en ny epoke og nye tider. Følg med - dette blir spennende! Vi ser frem til å ønske deg velkommen til ny blomstergård i Vollen - med sin fantastiske utsikt over Oslofjorden - fra våren 2022. Psst! I mellomtiden kan du bli med på "Kransekurs" på gården i Vollen. Noen få ledige plasser igjen!


Comments


bottom of page