top of page
8DE570F2-C242-4568-A061-C2A67BB16C76.JPG

Spiselige Blomster

Hos oss kan du kjøpe spiselige blomster, enten du er en privatperson, en konditor, driver restaurant, catering, eller bare trenger noe til en festlig anledning!

81F714C6-BB21-4473-A851-9EBC0EBFAD3A.jpg

Spiselige blomster

En fryd for øye og munn! 
 

Spiselige blomster høyner ethvert måltid - enten det er i salaten, på kaken og desserten eller i en velkomstdrink! Spiselige blomster gir det lille ekstra, - og gjør retten din fargerik, dekorativ og helt unik!


Vi har mange forskjellige typer blomster som er spiselige og som kan tilpasses et hvert kjøkken. 

om spiselige blomster

Våre blomster

Hos FioriBlomster følger vi årstidene på en naturlige måte - og dyrker sakte og forsiktig på økologisk vis. ​Vi produserer blomster som både er næringsrike og trygge å spise. 

Det finnes mange ulike typer spiselige blomster i ulike farger, utseende og smak. Noen er søte, andre er syrlige, eller kan være litt sterke på smak. Vi setter sammen en miks av de blomstene som til enhver tid er best i sesong. Det kan være fioler, ringblomster, blomkarse, busknellik, agurkurt, tagetes og mye mer. Ta kontakt om du er ute etter en spesiell type spiselige blomst.

Pynt maten til hverdags og til fest! Bestill enkelt i nettbutikken vår.

8797B1E9-69EF-4C7B-BC52-C2FE737C70E6.jpg

Engros - Horeca

Gjør maten til et kunstverk! 

Vi samarbeider med mange flotte kokker, restauranter, cafeer og hoteller om levering av friske, norske, kortreiste spiselige blomster! 

Ta kontakt og få tilsendt vår meny av ulike sorter spiselige blomster og urter med eksempler på smak og bruk. Spør oss gjerne om du har spesielle ønsker. Vi kan også produsere dine egne typer blomster på forespørsel. Vi avtaler nærmere både pris og levering, samt hva som er tilgjengelig av spiselige blomster i sesong. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Server dine gjester et kortreist, lokalt og bærekraftig alternativ til spiselige blomster!

Engros
bottom of page