top of page
20180729-59CX0370.jpg

Om FioriBlomster

Vi dyrker naturlig vakre, økologiske snittblomster og spiselige blomster. Unike, sprøytefrie og kortreiste. Det handler om fremtiden, miljøet, blomstene og biene... 

Om oss / kontakt

Besøksadresse:

Øgårdsveien 35 

1390 Vollen, Asker 

Kontakt:

Tlf: +47 99 16 99 44

Epost: post@fioriblomster.no

Alt startet med en drøm...


Siw Bjelland er gründer og daglig leder av FioriBlomster AS. ​Etter mange år som lærer tok hun steget over i blomstenes verden og utdannet seg til biodynamisk gartner på Skillebyholm i Järna, Sverige med spesialisering på blomster. I tillegg er hun birøkter, jobber med skolehager for barn og tar videreutdanning innen Permakultur. 

Siw brenner også for sosialt entreprenørskap - og et ønske om å hjelpe unge og voksne som faller utenfor arbeidslivet. Vi har derfor flere på gården som finner jobbglede, mestring, retning i livet og praksis for videre utdannelse. Gjelder dette deg - ta gjerne kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg! 


Blomstergården er åpen i sesongen mai til september eller etter avtale. Vi gleder oss til å dele våre lokalt dyrkede, økologiske og naturlig vakre blomster med deg!


Velkommen til FioriBlomster Besøks- og kompetansegård i Vollen!

59CX0085.png
Vårt team
cropped_test-01.jpg

Vårt team

Bak FioriBlomster finner du en hel gjeng med flotte, entusiastiske medarbeidere. Nils Arne Helgerød (Mr. Handyman) og Monica Hjemsæter er med-partnere i selskapet. I tillegg har vi en fin bukett med damer som stiller opp i høysesong og hjelper til på gården. Noe vi setter umåtelig stor pris på! 

Jobb med oss

Jobb som frivillig

Hos oss kan du delta i aktiviteter og arbeid på gården på frivillig basis. Vi har ofte dugnadshelger og annet vi trenger hjelp til i høysesongen. Særlig i månedsskiftet mai/juni er behovet stort, - når utplanting av våre vakre, små "babyblomster" skal i jorda! Ta kontakt på mail eller ring oss for avtale nærmere. Velkommen skal du være!

Woofer

Wwoof

World Wide Opportunity on Organic Farms 

Fra mai til oktober tar vi inn "Wwoof`ere" fra hele verden som vil lære om økologisk snittblomstdyrking og spiselige blomster på gården. Også fra Norge. Les gjerne mer på nettsiden deres.  WWOOF 


Er dette noe for deg? Ta kontakt og fortell litt om deg selv, og om hvorfor du ønsker praksisplass hos oss i FioriBlomster!

Velkommen til gården

FioriBlomstergård ligger idyllisk til i bygda Vollen ved Oslofjorden i Asker. Hit kan du komme både med bil, buss 250 Slemmestad eller hurtigbåt B20 fra Oslo (Aker Brygge). Det beste er selvfølgelig å gå eller sykle om du kan :)


Du finner oss ved Østen Gartneri i Øgårdsveien 35. Fra Vollen sentrum - ta av i krysset opp Vollenveien v/ "Huset i Vollen", så til venstre inn Øgårdsveien og innkjørsel ved de store gartneriene. Følg veien helt inn på tunet, hold venstre opp bakketoppen. Der kan du parkere ved det store hvite bygget (Vollen Autosuite). Gå så ned bakken til vårt røde, lille "gårdshus" med drivhus og dyrkingstuneller. Velkommen!😊

NB! Kommer du med sykkel eller går, er det flere små gangveier opp fra Vollen sentrum.

Utsikt_Vollen.jpeg
bottom of page