top of page
utsikt_v2-01.jpg

Kurs og arrangementer

FioriBlomster har gleden av å ønske velkommen til flere spennende kurs og aktiviteter gjennom året på vår nye blomstergård i Vollen med en fantastisk utsikt over Oslofjorden...   

Kurs på blomstergården

Gjennom året kan du delta på mange fine kurs på gården vår i Vollen. Velg mellom dyrkningskurs for snittblomster, bukettbinding, oppsatser, kransekurs og mye mer. I nettbutikken kan du lese mer om våre ulike typer kurs med blomster i fokus. 

Vi har et begrenset antall plasser, så vær 
tidlig ute! Du bestiller og reserverer din plass enkelt i nettbutikken vår, - og har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi gleder oss til å se deg! 
 
Pst! Ta med deg en venninne eller to og kombiner dagen med et besøk til sentrum av idylliske Vollen med cafeer, restauranter og flotte butikker og bademuligheter på sommerstid.  

IMG_9712_edited.jpg

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Besøksadresse:

Øgårdsveien 35 

1390 Vollen, Asker 

Kontakt:

Tlf: +47 99 16 99 44

Epost: post@fioriblomster.no

Kurs
Arrangement på gården

Foredrag & 
arrangementer 

I de fine gårdslokalene våre, vil vi fremover også tilby spennende foredrag om aktuelle temaer innen blomster, dyrking,, naturbruk med mer. Følg med i sosiale medier, hvor vi vil annonsere aktiviteter. 

NB! Det vil også bli mulig å reservere våre lokaler for mindre grupper til møtevirksomhet for bedrifter eller private arrangement. Her kan vi tilby både tilpassede foredrag og/eller kurs i bukettbinding, blomsterkrans eller annet i kombinasjon med ditt arrangement/møte.
 

Send en forespørsel på mail til oss, med dato og antall personer - så tar vi kontakt!

kurs.jpeg
bottom of page