top of page

Vi er så smått i gang med sesongen :)

Oppdatert: 6. jul. 2022


Nydelig fioler finnes i mange farger og i ulike størrelser

Det arbeides hardt i kulissene i disse dager for å få på plass alt som skal til for å kunne dyrke våre vakre blomster på ny gård for ny sesong. Jorder skal freses og gjødsles, duker og vannslanger skal legges, blomster skal sås, prikles og vannes. Ja - hardt arbeid er det, men gleden er stor når vi endelig kan få plantene ut i jorda og vente på det magiske som skjer utover sommeren.

Sesongen er så smått i gang - ta kontakt om du ønsker fioler til din konfirmasjon eller fest i mai :)

Vi har nå fioler til salgs, men har konsentrert oss om å få levert til våre gode kunder innen restaurantbransjen. Vi har derfor ikke lagt ut spiselige blomster enda i nettbutikken vår til privatpersoner - men håndterer bestillinger etter hva vi har tilgjengelig per uke. Ta derfor gjerne direkte kontakt med oss om du har forespørsel om spiselige blomster til din konfirmasjon eller fest i disse dager. Så snart varmen kommer og beholdningen vår øker, legger vi ut i nettbutikken for salg.


Det er enda for tidlig på året for norske snittblomster på friland. Normalt bruker vi å ha fantastiske tulipaner på denne tiden av året, men pga. av etablering på ny gård, blir tulipaner først tilgjengelig igjen til neste sesong. Snittblomster vil du kunne bestille hos oss fra slutten av juni om værguder, vind, regn sol og sommer står oss bi! Følg med i sosiale medier - her legger vi ut etter hvert.

PST! Har du lyst til å hjelpe til på gården i mai og juni? Ta kontakt! Vi trenger all hjelp vi kan få på frivillig basis fra slutten av mai for å plante ut alle små "baby-blomstene våre". Ring gjerne Siw på mobil 991 69 944 og avtal en dag det skulle passe deg. Vi lover hyggelig selskap og nyttig kunnskap om blomsterdyrking. 🌻😀🌷

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page