top of page

Sol, sommer, blomster & kurs i Vollen

Nå står sommerferien på døren for de fleste - og på blomstergård vokser og gror det så vi nesten kan høre det knake i stilkene! Fra siste uken i juli kan vi tilby det meste av våre lokale, naturlig vakre blomster til deg 😎Kanskje skal du ut å reise på en etterlengtet utenlandstur (uten flystreik ;) - eller kanskje du skal ha Norgesferie eller bare kose deg hjemme i eget hus og hage? Uansett hva du planlegger vil vil gjerne invitere deg ut på besøk til oss i Vollen i sommer. Vi har kommet et godt stykke på vei på gården og blomsteråkeren ser ut til å blir like vakker i år som i fjor! Bare været står oss bi med passe mengder sol & regn. (Mye "slagregn" som vi opplever for tiden, er ikke så bra for frilandsdyrking av verken blomster eller andre typer grønne vekster...). Ellers gjenstår det selvsagt mye arbeid rundt på gårdstomten før vi er i mål med både besøkshage og andre gøye planer, men vi ønsker velkommen med åpne armer uansett. I tillegg til kurs, spiselige blomster og snittblomster, vil vi ha både selvplukk av blomster - og enkelt salg av det vi har tilgjengelig av grønnsaker for sesongen. OG utsikten utover Oslofjorden er fantastisk. Vi lover. Kom å se selv! 😊 Her er noe av det vi kan tilby på FioriBlomstergård utover høsten:


Lær frodige blomsterbuketter & vakre oppsatser!


Fra midten av august og til september finner du flere ulike datoer for bukettkurs på gården. Dette er veldig hyggelige, sosiale timer hvor vi koser oss i blomsteråkeren sammen og viser blomsterbindeteknikker, før du selv plukker dine egne blomster i valgfri farge og blomstertyper. Du kommer stolt til å reise hjem med din egen helt spesielle komponerte bukett eller oppsats. Vi legger ikke ut så mange plasser per kurs, så fort deg å sikre en dato som passer for deg! Bestill ditt bukettkurs eller blomsteroppsats kurs i lenkene her i nettbutikk 👈

"Elsket kurset! Og var (tydelig) stolt av den buketten! Nå er jeg på god vei inn i blomsteryrket som blomsterdekoratør. Takk for inspirasjon." – Deltager på bukettkurs i fjor høst :)


Vil du dyrke dine egne egne snittblomster?


Snittblomster i egen hage gir rett og slett en ren luksusfølelse! Tenk å bare gå barbeint ut døra og plukke dine egne fantastiske blomster til vasen? Har du som oss, en drøm om dette, skal du komme på vårt dyrkningskurs hvor du lærer tips og triks til hvordan du skal lykkes med dyrkingen. Vi starter dagen med en vandring i blomsteråkeren og ser på ulike typer planter, deres vekstforhold - og hvordan få blomstene til å trives i din egen hage. Du vil bli inspirert. Velkommen!
Blomster til festbordet? Test ut DIY blomsterbøtter!


Nå er vi så smått begynt å levere snittblomster i bøtter til fest og bryllup - og mer skal det bli! Skal du dekorere til eget selskap - dåp, konfirmasjon, bryllup og bursdagsfest eller bare lage en stooooor bukett til deg selv - er våre blomsterbøtter det perfekte valg! Vi kutter sesongens vakreste, økologiske og lokalt produserte snittblomster og setter de i bøtter med vann, slik at du kan hente og dekorere til bordet i dine egne vaser og i egen stil! Do-It-Yourself 👈💐 Pst! Ikke glem spiselige blomster om du vil imponere gjestene dine!
Da gjenstår det bare for oss å ønske alle som er innom her: 🌻 EN RIKTIG SÅ GOD SOMMER🌻 Fra siste uke i juli og til midten av september er det høysesong og full fart på blomstergården vår i ved Østen gartneri i Vollen.(Se veibeskrivelse nederst på siden her.) Håper vi sees. Velkommen skal du være!

Comments


bottom of page