top of page

FIORIBLOMSTER- & KAKEFESTIVAL

Oppdatert: 18. aug. 2023

Første helg i september arrangerer vi "Blomster- & Kakefestival" på gården i Vollen. Liv og røre, fine salgsboder, fantastiske utendørskonserter og ikke minst - konkurranse og kåring av årets vakreste blomsterkake. 💚Velkommen!

blomster og innhold festivalen. Salgsboder, konserter, gårdsbutikk og kakekonkurranse
FioriBlomster- og kakefestival i Vollen

Gjett om vi gleder oss! Så sett av LØRDAG OG SØNDAG 2 & 3.SEPTEMBER i kalenderen allerede nå! 👈 Kom å opplev utendørskonserter "på taket av Vollen" i fantastiske omgivelser med utsikt over Oslofjorden! Det blir fine salgsboder med spennende produkter, omvisning på blomstergården, mulighet for selvplukk av blomster i åkeren, eller nyt en kaffe & kake fra gårdsbutikken. Det blir også kreative aktiviteter for barn, som "minibukettkurs" med mer. Ta med venner eller hele familien! Vi gleder oss. Under kan du lese mer om hva som skjer denne helgen. Hjertelig velkommen til gards!

PROGRAM & UTENDØRSKONSERTER🎈

Med stor glede og stolthet kan vi annonsere at ordfører i Asker, Lene Conradi, kommer for å åpne selve festivalen, lørdag 2. september kl. 11.00. Dette som en gest for oss i FioriBlomster som vant "Årets Gründer" i Asker, høsten 2022!


Det vil bli utendørskonserter begge dager! Lørdag kl. 13.00 vil du få høre klassisk konsert med blandet program fra musikal, crossover, operette og opera - i regi av Nils Arne Helgerød med ensemble bestående av sopran Susanne Hvinden Hals, sopran Katharina Frogner Kockum, tenor Henrik Hundsnes og på piano Jorunn Marie Bratlie. Som om ikke dette er nok - har vi vært så heldige og fått selveste EMILIE NICOLAS på besøk til blomstergården for å synge for oss, søndag 3. september kl. 14.00. Det er stor stas!

EMILIE NICOLAS - MINIKONSERT SØNDAG KL. 14.OO 👏
Program for blomster- og kakefestival i Vollen
Program Blomsterfestival 2 & 3 sept. 2023

KAKEKONKURRANSE SØNDAG 3.SEPTEMBER 🍰

Vi inviterer ALLE som vil til å levere inn sin egen kake pyntet med spiselige blomster. Dette kan enten være blomster fra egen hage - eller kjøpte økologiske blomster fra butikk. Husk å passe på at blomstene ikke er sprøytet. Du kan ikke bruke vanlige "kjøpeblomster" fra butikken, da disse ikke er spiselige. Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål. Du kan også komme til gården og plukke dine egne spiselige blomster til kaken - eller kjøpe ferdig miksboks fra Fioriblomster i nettbutikken her.


De superdyktige damene, sjefskonditor Giye Kim fra Hotell Continental og forfatter av bakebok og inspirator Heidi fra "Duften av", har begge sagt ja til å være dommere i kakekåringen! Kakene leveres inn på gården søndag formiddag mellom 9-11, og må selvfølgelig være pyntet med spiselige blomster! Vi vil kåre en vinner som foruten heder & ære, - vil få med seg både bakebok og en bugnende blomsterbøtte fra gården. NB! Alle som leverer inn kake til konkurransen vil bli premiert med en Fioriblomsterbukett!VEIBESKRIVELSE TIL FIORIBLOMSTERGÅRD I VOLLEN🚗


Du kommer deg enkelt til Vollen med både bil, buss og båt. Buss 250 går ofte fra Oslo Bussterminal til Slemmestad. 👈 Se kart og sjekk rutetider i lenken.


Du finner oss nedenfor Østen Gartneri i Øgårdsveien 35. Fra Vollen sentrum - ta av i krysset opp Vollenveien v/ "Huset i Vollen", så til venstre inn Øgårdsveien og innkjørsel videre ved det store gartneriet. Følg veien helt inn på tunet, - opp bakken mot venstre. Du kan parkere på bakketoppen ved det store hvite bygget (Vollen Autospa). Gangvei videre ned bakken til vårt røde, lille "gårdshus" med drivhus og dyrkingstuneller.


SJEKK UT HØSTENS KURSAKTIVITETER PÅ GÅRDEN 🌻

Nå er årets høysesong her og vi kan tilby vakre, lokale snittblomster i alle farger og fasonger, - til hverdag og til fest! Mange fine kurs er også satt opp på gården om du vil lære å dyrke egne blomster - eller lage vakre buketter og blomsterdekorasjoner. Sjekk ut oversikt med dato og påmelding til kurs på Fiorigården her 👈 NB! Vi er så heldige å ha fått en fransk florist, Edwige Lecourte fra Paris, som skal jobbe på blomstergården i august. Vi gleder oss til å se hva hun vil trylle frem med våre blomster - så stikk innom for en bukett - eller bestill ditt eget blomsterabonnement med helgebukett fra august. Noen eksempler på hva vi kan tilby på blomstergården i høst:
Comments


bottom of page