top of page

Livet på blomstergården i sommer

Her kommer en liten hilsen med ønske om en GOD SOMMER til alle som er innom oss her :) Det har vært en laaang vår med mye såing, jobbing og planting, men nå begynner endelig blomsteråkeren å ta form med all sin fargeprakt. Nå er vi igang med vanning, luking, plukking, bukettbinding og pakking av disse magiske blomstene som "popper" opp på jordet fra uke til uke. Høysesongen er fra slutten av juli til tidlig september. Om du er like glad i kortreiste, sprøytefrie, økolgiske blomster som oss - kan du få kjøpe følgende i sommer i vår gårdsbutikk eller bestille i vår nye webshop:

  • Håndplukket BLOMSTERBØTTE fyllt med de nydeligste blomsterstilkene vi har i åkeren. Perfekt for deg som ønsker å dekorere selv til festlige anledninger, bryllup, dåp osv.

  • Et stort utvalg av SPISELIGE BLOMSTER som vil gi ethvert måltid du serverer en "wow-effekt" - det være seg i drinken, på kaken, i salaten og mye mer.

  • Håndplukket og håndlagde, frodige og VAKRE BUKETTER direkte fra jordet (med levering på fredager)

  • Mange spennende KURS til høsten for deg om er glad i hage, blomster og planter. Du finner både dyrkningskurs og bukett-bindekurs hos oss i september. Meld deg på i webshoppen vår.


Comentários


bottom of page