top of page

KÅRET TIL ÅRETS GRÜNDER I ASKER

Oppdatert: 19. des. 2022

Vi er såååå stolte av at Siw & FioriBlomster ble kåret til "Årets gründer 2022". Prisutdelingen fant sted under avslutningen av Næringslivsdagen, som fylte Asker kulturhus med nærmere 250 deltagere. 🏆🍾🏆

FioriBlomster var en av ti lokale gründere som ble bedømt i finalerunden. Gjett om vi var nervøse da de nominerte ble utropt og vi ventet spent på hvem som skulle gå av med seieren i år. FioriBlomster ble nemlig nominert også i fjor, noe vi den gang også syntes var stor stas. Her er et lite utdrag fra intervjuet i Budstikka:


– Det føles utrolig godt å bli verdsatt og sett. Vollen var jo en gang en viktig del av den største blomsterkommunen i Norge, og nå har vi satt gammelt blomsterland tilbake i en ny ramme. Målet er å etablere oss som en besøksgård i nærmiljøet og et sted for dag-turisme i Asker. Så da er det bare å si velkommen til gårds, sa en lykkelig Siw Bjelland etter å ha mottatt prisen av Lene Conradi.

– Å dele ut denne prisen er en ære. Det er en anerkjennelse for vinneren, og forhåpentligvis en inspirasjon for andre gründere i vårt område, sa ordføreren.


– Denne prisen er et tegn på at vi som en liten virksomhet er blitt sett og anerkjent. Det er utrolig inspirerende. Jeg håper riktig mange heretter vil bruke oss og handle hos oss – for hvis man ikke støtter de lokale produsentene, så får vi heller ikke noe levende lokalmiljø, sier Siw Bjelland til Budstikka.


Comments


bottom of page