top of page

Julebord, møter eller vennekveld på gården? 🌻😊🌻

Oppdatert: 19. des. 2022

Nå kan du få leie våre sjarmerende gårdslokaler til vennekvelder, julebord eller feiringer for mindre grupper. Vi kan også arrangere private kreative verksteder og/eller holde foredrag om ulike blomstertema om ønskelig. Velkommen til gards!Ta med venninnegjengen eller kollegaer og gjør noe mer utradisjonelt ved neste vennekveld, bursdag eller personalmøte, for den saks skyld. Vi leier nemlig ut våre sjarmerende gårdslokaler i Vollen for mindre grupper på maks 10-15 stk.


På sommerhalvåret (fra mai/juni) kan du få benytte vårt nye drivhus på gården (se bilder over). Høst og vinter er vi innendørs i våre isolerte, trivelige gårdslokaler, som både huser et eget rom med langbord til møter og et eget blomsterverksted, der vi bl.a. produserer buketter og kranser og holder kurs.


Du kan ta med din egen mat og drikke eller vi kan bestille catering/ take away fra noen av våre lokale samarbeidspartnere for deg. Vi kan også stille med private kransekurs eller kreativ aktivitet med blomster i vårt verksted, og/eller holde foredrag om diverse planter, hage, dyrke-tema eller gjerne om gründerhistorien om ønskelig.


Ta kontakt på mail så avtaler vi nærmere de praktiske detaljene! Send en forespørsel til post@fioriblomster.no - eller ring på mobil 9916 9944, så avtaler vi tid!


Hjertelig velkommen til FioriBlomster i Vollen! 🌷😊🌷


Blomsterhilsen fra Siw & Monica
댓글


bottom of page