top of page

Høstens kurs & kranser

Velkommen til høstens kransekurs og kortreiste, unike naturkranser fra FioriBlomster!


Selv om det er merkelige tider, så ønsker vi så gjerne - under trygge omgivelser - og arrangere våre fine kurs i kransebinding! Å binde seg en krans er en meditativ øvelse i seg selv. Kanskje er det viktigere enn noen gang før å finne seg en hobby, eller andre kreative øvelser som kan fylle hverdagen med mening? Er dette noe for deg, så kan du melde deg på våre kurs her Ps! Ta gjerne med en god venninne :o)


Selv koser vi oss stort med å lage flotte, unike og frodige naturkranser nå som blomsteråkeren har takket for seg. Vi har høstet de fineste blomstene fra åkeren som egner seg til tørking.

I tillegg er vi ute i egen hage, skog og mark for å sanke ekte, ærlige og bokstavelig talt kortreiste naturmaterialer av kvist og kvast, blader, bregner og kongler fra Askerskogene. Vi har fyllt opp garasjer og blomsterverksted fra gulv til tak ;) Hver og en krans blir helt unike, ingen blir like. I vår webshop kan du lett kjøpe kortreiste naturkranser her: bestille en flott & ferdig bundet krans Ps! Vi hører også gjerne fra deg om du ønsker noe helt spesielt til deg selv - eller som gave til en god venn! I mellomtiden ønsker vi alle en fin høst med lune dager innendørs og håp om solrike dager utendørs. Stay safe!


Varm blomsterhilsen fra

Monica & Siw


Comments


bottom of page