top of page

Blomster & Kakefestival 3-4.september🌸

GLADNYHET! 👉 Første helgen i september arrangerer vi for første gang "Blomster & Kakefestival" på gården i Vollen. Det vil bli mye aktivitet, liv og røre med kunstutstilling, salgsboder, konserter og ikke minst - kåring av årets vakreste blomsterkake!


Gjett om vi gleder oss! Så sett av dato 3-4 september i kalenderen allerede nå! 🌸🌸🌸 Det vil komme mer informasjon så snart vi har flere detaljer på plass - så følg med her på hjemmesiden - eller på sosiale medier. Det vi kan røpe så langt er at selveste Sjefskonditor Giye Kim på Hotell Continental vil være dommer i kakefestivalen. Det er så stas! 👏 Kakene må selvfølgelig pyntes med økologiske spiselige blomster!


Det vil bli åpen gårdskafe med salg av kaker, is og drikke, diverse foredrag om blomsterdyrking o.l, samt selvsagt mulighet til selvplukk av blomster i åkeren. Eller du kan bare komme for å nyte den fantastiske utsikten vi har utover Oslofjorden fra gården, med en god kopp kaffe i flotte omgivelser! Uansett så er du hjertelig velkommen til gards! Ta med en venn eller to eller hele familien om du vil! 😊


Mens vi venter på sommer, sol og blomsterfestival - så er vi i mellomtiden så vidt i gang med årets dyrkningssesong med såing og for kultivering av planter. Det er også mye gøy du kan være med på nå i vår - se gjerne oversikten over aktiviteter og kurs på Fiorigården her

Her noen eksempler på hva vi tilbyr av kurs:

Vil du dyrke dine egne egne snittblomster? 🌷


Snittblomster i egen hage gir rett og slett en ren luksusfølelse! Tenk å bare gå barbeint ut døra og plukke dine egne fantastiske blomster til vasen? Har du som oss, en drøm om dette, skal du komme på vårt dyrkningskurs hvor du lærer tips og triks til hvordan du skal lykkes med dyrke snittblomster.


Andre kreative kurs på gården i vår 👇

bottom of page