top of page

Årets sesong & høstens kurs

Oppdatert: 22. okt. 2021

Så var nok en fantastisk blomstersesong over og høsten er på full fart inn i vinter. Det har vært en lang og god sesong i år med mye varme og flotte dyrknings forhold. Nå er det bare georginene som venter på første frostnatt, før de varsomt tas opp av jorda for sin "Tornerosesøvn" gjennom vinteren...

Tusen takk til hver og én av dere som ønsker vakre, kortreiste og økologiske norske blomster i sesong. Det setter både vi, insekter, bier og sommerfugler stoooor pris på! :) Vi har hatt mye besøk på blomstergården i sommer og fått mange nye, fine kunder av spiselige blomster. Kurs og selvplukk har også virkelig tatt av i år - og ingenting gleder oss mer at vi nå igjen kan møtes ansikt til ansikt!

Årets store nyhet er at FioriBlomster nå kan ønske velkommen til ny blomstergård med fantastisk utsikt over Oslofjorden, sentralt beliggende i sjarmerende Vollen. Vi er allerede i full gang med å preparere jordene til neste år og gjøre klart til oppsett av både nytt, flott drivhus, samt dyrkningstuneller. Her må vi rette en stor takk både til Innovasjon Norge, Viken fylke, Asker Kommune og Asker Næringsråd for velvillig støtte til gründervirksomhet. Til stor glede både for nabolaget og for alle som er interessert i å lære om økologisk dyrkning, samt delta på kurs og andre spennende aktiviteter. Gled dere! Det vil skje mye på blomstergården vår i Vollen fremover!

Vi kickstarter derfor høsten med å tilby kransekurs i våre nye lokaler ved Østen Gartneri. Her vil du lære deg å binde din egen nydelige bordkrans, dørkrans - eller julekrans! Ta med en venninne og unn deg noen ettermiddagstimer med kreativ ro & fred i hyggelig selskap! Vi går gjennom og viser ulike teknikker og dekorasjoner i plenum, før du under veiledning får lage din egne kreasjon. Kanskje får du til og med litt forsiktig julestemning? Uansett, så lover vi at du går hjem igjen "stolt som ei høne" av din egen krans ;) NB! Vi har kun plass til ca. 10 stk. per kurs, så her gjelder førstemann til mølla. Første kurs starter onsdag 24. november og avsluttes 15. desember. Velg dato som passer deg i webshoppen vår. Meld deg på i lenken her. Vi gleder oss. Hjertelig velkommen!

Blomsterhilsen fra Siw & gjengen i FioriBlomster :)


Comments


bottom of page