top of page

Årets blomstersesong erklæres herved for for åpnet!

Den fine lyse årstiden endelig her igjen - og vi er i full sving på blomstergården. Det spirer og gror i såbrett, tuneller og i drivhuset. De nydeligste tulipaner i mange flotte farger står og strutter i sine søte "ballerina-skjørt" ute i tunellen vår. Levering av buketter er vi også godt igang med - og vi er så stolte av å endelig ha fått på plass en nettbutikk på hjemmesiden. Her finner du også våre kurs, som vi setter igang med til høsten, nå som vi har fått hverdagen så smått tilbake igjen. Ta gjerne en titt her: https://www.fioriblomster.no/butikk-snittblomster


Vi gleder oss også stort til utplanting i åkeren, selv om dette er litt tidlig enda. Etter 17. mai er det bare å brette opp ermene og sette igang, håper vi da... Værgudene kan man aldri styre. Alt står nå klart og jorden bare venter på at de flotte røttene skal sette bo. Så gjelder det å passe på, beskjære, gjødsle, vanne i riktig mengde og vente på at de vakreste skapninger i alle regnbuens farger og former skal vokse opp av jorden. Det er jo ren magi, ikke sant? Vi håper du gleder deg like stort som oss :)


Ps! Følg med i @FioriBlomster sosiale medier - her legger vi fortløpende ut bilder og informasjon om hva som til envhver tid står i blomst ute i åkeren.


Comments


bottom of page