Dyrkningskurs hos FioriBlomster

Nanstad Gård, Holmsbu

Ønsker du å lære mer om hvordan du best dyrker egne snittblomster og/eller spiselige blomster til din egen hage? Da ønsker vi deg hjertelig velkommen til en spennende dag på blomstergården. 


I september er gården på sitt aller vakreste og vi starter dagen med å vandre i blomsteråkeren. Vi ser på ulike typer planter, deres vekstforhold og gir gode råd og tips til hva som skal til for å lykkes med dyrkningen. Vi snakker også om sanking av frø, behandling av knoller, hva som egner seg til tørking, samt andre høst- og vinterforberedelser til hagen.

Det hele avsluttes med at du får høste din egen bukett av dine blomsterfavoritter fra åkeren - som du kan ta med deg hjem.

Dato:   Lørdag 19. og lørdag 26. september 2020


Sted:   Hos FiroriBlomster Nanstad Gård, Holmsbu 
 

Tid:     Kl 11.00 til ca. kl 14.00
 

Pris:    Kr. 1200,- inkl. kursveiledning, din egen blomsterbukett, samt lett servering.

Vi vil være utendørs og i plasttunnelen, så kle deg etter været. Ta gjerne med matpakke. Vi serverer kaffe, te og litt å bite i. Kurset passer både nybegynnere og litt øvede hageentusiaster.

NB! I påmeldingskjema ber vi deg gi beskjed om du er mest interessert i snittblomster eller spiselige blomster. Blir det mange nok deltagere som ønsker bare spiselige blomster, - vil vi avholde egne kurs for dette.